Samen vertellen we uw verhaal

Wat vinden de clienten van
Thoreau Advocatuur

Lees de referenties
van onze clienten

Thoreau Advocatuur is dankbaar voor de samenwerking die Chris-Jan Kamminga de afgelopen jaren heeft mogen hebben en de waardering voor de rechtsbijstand die hij heeft mogen leveren. Om die reden meent zij dat oud-cliënten het beste kunnen aangeven hoe de stijl/het profiel van Thoreau Advocatuur is:

“Chris-Jan heeft mij echt goed geholpen. Ik heb dankzij Chris-Jan ook geld gekregen voor het onschuldig vastzitten op politiebureau. Ik zou toch 100euro voor terug kregen die heb ik gekregen pas na 9 maanden maar toch gekregen. Je had toen gezegd het zou ff duren. Ismayil “
Een zeer prettige en snelle verloop van het proces. De heer Kamminga staat op elk moment gereed met de nodige kennis en kunde om zowel het proces soepel te laten verlopen als de cliënt een veilig gevoel en vertrouwen te geven. Als cliënt heb ik de heer Kamminga gebeld omdat ik ter plekke werd aangehouden. Hij nam direct op. De informatie inzake mijn rechten die hij mij verschaft heeft, heeft ervoor gezorgd dat ik rustig kon blijven, sterk in mijn schoenen stond en mijzelf kon verdedigen op het politiebureau. Na drie uurtjes kon ik alweer naar huis, terwijl de tegenpartij van plan was mij tot de volgende dag vast te houden. 5 Sterren!

6/3/24


“Chris-Jan Kamminga is een goede ervaren en gedreven advocaat met een hart voorzijn cliënt en de rechtszaak. Ik vond het zeer prettig om ruim voor de zittingsdatum overleg te hebben gehad en heb van Chris- Jan goede tips gekregen om mijn standpunt te beargumenteren. Ook hadden we voor de zitting in de rechtbank nog even overleg met elkaar en dat nam voor mij de spanning voor de zitting weg. Kortom Chris-Jan is een sociaal, ervaren, gedreven advocaat en houd goed rekening met zijn cliënt en ik beveel hem zeker aan!!!”
Ik had niemand anders voor mijn verdediging willen hebben. Ben heel blij met de onderlinge communicatie en de moeite de jij erin steekt!! (verdachte vuurwerkfeiten, 19 jaar oud)
Dankzij Chris-Jan's expertise in het recht en juridische aangelegenheden en zijn scherpe inzicht, slaagde hij erin om mijn zaak van een verkeersmisdrijf om te vormen tot een verkeersongeval, waardoor ik vrijuit ging van strafrechtelijke vervolging en financiële repercussies. Ik kan hem niet genoeg aanbevelen!

26/3/24
de heer Kamminga. Dit was toch wel ons lievelingsdocent. Wat hebben wij de laatste 5 maanden een tijd met u mogen doorbrengen. Van hoorcolleges met verdachtes tot rechtszaken en oefenrechtzaken in ons lokaal. Het kon niet gek genoeg bij de heer Kamminga. Als iemand ooit nog een strafrechtadvocaat nodig heeft weet u hem te vinden. & quot;
“Mijn ervaring met Chris Jan als advocaat; Ik word beschuldigd van een strafbaar feit. Daarbij stond Chris Jan mij bij als advocaat, helaas nu niet meer. Chris Jan heeft mij zodanig opgevangen waardoor al mijn zorgen en emoties minder werden. Want ik werd achter tralies gezet en opgesloten omdat ik uit emotie een WhatsApp bericht stuurde naar de aanklager. Chris Jan kwam mij opzoek in de PI van Schiphol hij hoorde mij aan, begreep mijn verhaal in een keer, zorgde ervoor dat ik mijn verhaal kon doen bij de Raadkamer waardoor ik uiteindelijk in vrijheid de zitting mag afwachten. Toen ik klakkeloos werd opgesloten omdat men dacht dat ik een doorgedraaide heethoofd was. Had de stress en emoties mijn huis bereikt want mijn vrouw maakte zich enorm zorgen over de toekomst van onze gezin (op financieel gebied). Chris Jan heeft een gesprek gehad met mijn vrouw waarna zij was gerustgesteld. Dankzij Chris Jan werk ik aan ons gezin zoals ik dat altijd heb gedaan, ik heb inmiddels heel veel financiële achterstanden ingehaald en werk er nog aan. We hebben onze gezinsuitjes kunnen voortzetten en uitbreiden. De dag dat ik thuiskwam vanuit de PI van Schiphol kan ik niet vergeten, hoe mijn kinderen op me afrende is niet te beschrijven. :-) Mocht ik mensen kennen die een strafrechtadvocaat zoeken is Chris Jan zeker een aanrader!! Hij geeft mij als cliënt het gevoel dat we toch in een rechtsstaat leven ondanks de officieren die & quot;soms" op een nare manier te werk gaan om hun carrière een boost te geven. Met vriendelijke groet, Anoniem.”

Thoreau Advocatuur werkt samen met

Raad voor rechtsbijstand
raad voor rechtsbijstand
Beroeps opleiding Advocaten
Geschillencommissie Advocatuur
Erkend leerbedrijf
Albeda College
High Trust
Thoreau Advocatuur
creatieve uitweg van ons nodig?
Thoreau Advocatuur logo transparant 2
Samen vertellen we uw verhaal
Neem contact op
  • info@thoreau-advocatuur.nl
  • +31(0)6 203 79 268
  • +31(0)6 203 79 268
  • Postbus 461 2501CL Den Haag